Mijn naam is Jet Robben. Vanaf 1 februari 2019 werk ik bij Fysiotherapie de Meie

Mijn naam is Jet Robben. Vanaf 1 februari 2019 werk ik bij Fysiotherapie de Meierij. In 2012 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda en sindsdien werkzaam in het vak. Inmiddels heb ik in verschillende praktijken gewerkt en zodoende al veel gezien en ervaren. In 2014-2015 heb de opleiding oedeemtherapie (Casley Smith) gevolgd. Als oedeemtherapeut behandel ik mensen welke een abnormale ophoping van vocht in het lichaam hebben. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan ten gevolge van een trauma, naar aanleiding van een operatie of na de behandeling van kanker. Hierdoor kunnen de lymfevaten beschadigen, met vochtophopingen als gevolg. Door middel van oefentherapie en drainage probeer ik de afvoer van vocht te stimuleren. Ik heb al veel patiënten met oncologische klachten mogen behandelen. Omdat ik dit een interessante doelgroep vind ik een verdiepende cursus gevolgd omtrent het behandelen van patiënten met oncologische klachten. Omdat Kelly binnenkort met zwangerschapsverlof gaat zal veel patiënten van Kelly over gaan nemen. Daarnaast zal ik me ook bezig gaan houden met patiënten met COPD.
Ik vind het belangrijk om tijdens mijn werkzaamheden als fysiotherapeut de behandeling op een aangename en positieve manier te begeleiden. Ik zal goed door te vragen naar het probleem en samen bekijken we eventuele factoren welke een rol kunnen spelen. Zodoende is het mijn intentie om samen de klachten in beeld te brengen en vervolgens samen het totale plaatje te behandelen.

Inmiddels ben ik 30 jaren jong en woon ik samen met mijn vriend in Den Bosch. In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid en probeer ik met regelmaat aan mijn beweging te komen, dit bij voorkeur buiten als het weer het toelaat. Laat het weer het niet toe om te sporten is dit voor mij geen probleem, goed excuus om weer eens een lekker boek erbij te pakken.
Op dit moment heb ik er net mijn eerste werkdagen opzitten en mijn eerste indruk is ontzettend positief. Collega’s zijn behulpzaam en de patiënten heten me van harte welkom. De sfeer die wordt gecreëerd door iedereen die binnen de deuren van het Gezondheidscentrum treed is warm en gezellig. Al met al een mooie start van mijn nieuwe job en ik hoop dat ik me nog volop mag en kan ontwikkelen binnen deze praktijk. Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

Groetjes Jet Robben