Schouderfysiotherapie – Fysiotherapie de Meierij

[ad_1]
Graag stellen wij onze (sport)fysiotherapeut aan jullie voor!

Mijn naam is Claudia Roozen, 30 jaar en ik woon in het prachtige Sint-Oedenrode. Inmiddels ben ik al 8,5 jaar werkzaam bij Fysiotherapie de Meierij. Begonnen in een klein team op de Koninginnelaan, uitgegroeid tot een grote praktijk, met veel specialisaties gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum aan de Borchmolendijk.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij Handbalvereniging Swift Helmond. Zowel als keepster van dames 1 als coach van de meiden B. En af en toe geef ik keeperstraining aan de jeugd, dus al met al breng ik, met veel plezier, heel wat tijd in Helmond door.

Binnen Fysiotherapie de Meierij ben ik werkzaam als (sport)fysiotherapeute en heb ik het behandelen van de schouder als specialisatie. Daarnaast maak ik graag gebruik van Dry Needling, hiermee heb ik al vele goede resultaten behaald. Het zoeken naar een passende behandeling en bekijken hoe we blessures in de toekomst kunnen voorkomen is iets wat ik elke keer opnieuw met veel plezier doe. Samen met de patiënt werken aan een pijn- en blessurevrij lichaam is wat mijn vak leuk maakt en ervoor zorgt dat het elke keer weer een nieuwe uitdaging is!

Binnen de praktijk ben ik de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor het opzetten en het beheren van het kwaliteitskeurmerk (HKZ). Met het HKZ-keurmerk kunnen wij als praktijk laten zien dat we streven naar een hoge kwaliteit van zorg en dat we voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden.

Al met al veel afwisseling en uitdaging in mijn werkzaamheden wat maakt dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga en er erg veel voldoening uit haal. Wil je meer informatie over sportfysiotherapie, schouderfysiotherapie of Dry Neelding bezoek onze website!

https://fysiotherapiedemeierij.nl/schouderfysiotherapie/
https://fysiotherapiedemeierij.nl/dry-needling/

Schouderfysiotherapie – Fysiotherapie de Meierij

[ad_2]