Fysio Fitcamp

Als de behandeldoelen behaald zijn en de oncologiefysiotherapeut in overleg met de patiënt besluit dat de behandeling kan worden afgesloten, wordt binnen Fysiotherapie de Meierij aansluitend de Onco Fitcamp aangeboden aan patiënten die het fijn vinden om te blijven sporten onder begeleiding van een (oncologie)fysiotherapeut. Dit geldt natuurlijk ook voor patiënten die niet onder behandeling zijn geweest bij Fysiotherapie de Meierij maar na of tijdens de periode van ziekte wel fit willen blijven.

Gedurende 3 maanden wordt er 1x per week in groepsverband gesport, waarbij elke deelnemer vooraf een Full Body Check krijgt om te bepalen wat het beginniveau. Vervolgens wordt samen met de therapeut besproken wat de doelen voor de aankomende periode zijn om daar vervolgens op een intensieve manier in de buitenlucht aan te werken. Aan het eind van de 3 maanden wordt uiteraard geëvalueerd of de doelen behaald zijn door middel van het herhalen van de Full Body Check.

  • Uitdagende doelen op ieders persoonlijke niveau
  • Sporten met plezier
  • Actief bewegen in een veilige omgeving
  • In groepsverband conditie en (spier)kracht verbeteren
  • Fit en soepel worden (of blijven)
  • Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een professionele trainer/fysiotherapeut
  • Totaalpakket: Full Body Check bij aanvang, 3 maanden sporten en een Full Body Check na 3 maanden voor slechts €120,-

Vrijblijvend telefonisch contact

Om het contact met een oncologiefysiotherapeut laagdrempelig te houden kunnen patiënten altijd vrijblijvend een telefonische afspraak aanvragen. Tijdens het telefoongesprek kan besproken worden wat oncologie fysiotherapie voor de patiënt zou kunnen betekenen.

Vergoeding

Fysiotherapie de Meierij heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van de behandeling welke is toegepast in het ziekenhuis is mogelijk om een aanspraak te maken op een chronische indicatie. Wij vertellen u hier graag meer over tijdens het vrijblijvend telefonisch contact.