Fysio Fitcamp

Wilt u iets doen aan uw gezondheid en meer gaan bewegen? Sporten in de buitenlucht? Wilt u fit blijven, of weer fit worden na een periode van ziekte? Heeft u een blessure en wilt u revalideren? Heeft u overgewicht en wilt u afvallen? Dan is Fysio Fitcamp wellicht iets voor u!

Fysiotherapie de Meierij organiseert wekelijks Fysio Fitcamp trainingen. De trainingssessies zijn bedoeld voor iedereen die fit wilt worden en fit wilt blijven. De trainingen zijn onder begeleiding van een professioneel trainer / gespecialiseerd sportfysiotherapeut, zo bent u zeker van trainingen van hoge kwaliteit en van veilig en verantwoord trainen!

Gedurende 3 maanden wordt er wekelijks in groepsverband gesport, waarbij elke deelnemer vooraf een Full Body Check krijgt om te bepalen wat het instapniveau is. Samen met onze fysiotherapeut wordt er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt wat aansluit op uw niveau. Er wordt op een intensieve manier in de buitenlucht getraind. Aan het einde van de 3 maanden wordt er met een nieuwe Full Body Check geëvalueerd of uw doelen behaald zijn.

Interesse

Heeft u interesse of vragen over de Fysio Fitcamp? Vraagt u zichzelf af of u deel kunt nemen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Direct aanmelden kan via het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina!

Samengevat

  • Uitdagende doelen op ieders persoonlijke niveau
  • Sporten met plezier
  • Actief bewegen in een veilige omgeving
  • In groepsverband conditie en (spier)kracht verbeteren
  • Fit en soepel worden (of blijven)
  • Afwisselende en uitdagende trainingen onder begeleiding van een professionele trainer / fysiotherapeut

Kosten

  • Totaalpakket: Twee Full Body Checks en 3 maanden wekelijks sporten voor slechts €120,-
  • Doortrainen: Verleng de Fitcamp met 3 maanden voor €100,-

Vergoeding

Fysiotherapie de Meierij heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van de gezondheidsklachten en uw persoonlijke situatie kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding. Wij vertellen u hier graag meer over tijdens een vrijblijvend telefonisch contact.

Veelgestelde vragen

De Fitcamp trainingen worden elke woensdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur gehouden.

De trainingen worden gehouden in en rondom park Kienehoef. Verzamelplaats is op de naastgelegen parkeerplaats van Kienehoef park langs de Zwembadweg.

Door middel van objectieve kracht en conditietesten word het fysieke aspect van de voortgang inzichtelijk gemaakt.

Dit is geen probleem! Fysio Fitcamp staat los van de behandelingen bij uw therapeut.

De trainingen zijn met minimaal 5 deelnemers en worden met niet meer dan 12 deelnemers gehouden, om kwaliteit van uw trainingen te waarborgen.

  • Een nieuw traject kost €120,- Hiervoor krijgt u het totaalpakket: 2 Full Body Checks (1 vooraf, 1 na afloop van de periode) en drie maanden lang wekelijks training.
  • Een herhalingstraject kost €100,- Omdat u na afloop al een Full Body Check heeft gehad, kan deze check als beginpunt voor een nieuwe periode worden gebruikt, hierdoor is een nieuwe trainingsperiode nog voordeliger!

Aanmelden voor Fysio-Fitcamp

Aanmelden kan telefonisch, per mail of door het onderstaande formulier in te vullen!

Wellicht ook interessant voor u: Medische fitness