Fysio Fitcamp

Als de behandeldoelen met je fysiotherapeut behaald zijn en in overleg besloten is de behandeling af te sluiten, wordt binnen Fysiotherapie de Meierij aansluitend de Fysio Fitcamp aangeboden. Speciaal voor patiënten die het fijn vinden om te blijven sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Dit geldt natuurlijk ook voor patiënten die niet onder behandeling zijn geweest bij Fysiotherapie de Meierij maar na of tijdens de periode van ziekte of revalidatie wel fit willen blijven.

Gedurende 3 maanden wordt er 1x per week in groepsverband gesport, waarbij elke deelnemer vooraf een Full Body Check krijgt om te bepalen wat het beginniveau. Vervolgens wordt er samen met de therapeut een plan van aanpak op het juiste niveau gemaakt. Er wordt op een intensieve manier in de buitenlucht getraind. Aan het eind van de 3 maanden wordt uiteraard geëvalueerd of de doelen behaald zijn door middel van het herhalen van de Full Body Check.

  • Uitdagende doelen op ieders persoonlijke niveau
  • Sporten met plezier
  • Actief bewegen in een veilige omgeving
  • In groepsverband conditie en (spier)kracht verbeteren
  • Fit en soepel worden (of blijven)
  • Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een professionele trainer/fysiotherapeut
  • Totaalpakket: Full Body Check bij aanvang, 3 maanden sporten en een Full Body Check na 3 maanden voor slechts €120,-

Vrijblijvend telefonisch contact

Heeft u interesse of vragen over de Fysio Fitcamp? Vraagt u zichzelf af of u deel kunt nemen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Vergoeding

Fysiotherapie de Meierij heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van de gezondheidsklachten en uw persoonlijke situatie kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding. Wij vertellen u hier graag meer over tijdens een vrijblijvend telefonisch contact.

Wellicht ook interessant voor u: Medische fitness